Kamp

Al sinds 2008 gaat KLJ Wambeek op zomerkamp! Klik snel op onderstaande jaren en keer terug in de tijd. Je vindt er een groepsfoto en de kampplaats terug.

Jaar 1Jaar 2Jaar 3Jaar 4Jaar 5Jaar 6Jaar 7Jaar 8Jaar 9Jaar 10Jaar 11Jaar 12Jaar 13Jaar 14...

Kamp 2009 – Strijtem

Oeps, er is geen foto terug te vinden van dit kamp. Onze excuses!

Kamp 2010

Oeps, er is geen foto terug te vinden van dit kamp. Onze excuses!

Kamp 2011

Oeps, er is geen foto terug te vinden van dit kamp. Onze excuses!

Kamp 2012 – Zutendaal


Kamp 2013 – Zonnebeke


Kamp 2014 – Nijlen


Kamp 2015 – Dadizele

Kamp 2016 – Sint-Niklaas

Kamp 2017 – Koksijde

Kamp 2018 – Laakdal

Kamp 2019:

Een klein beetje uitleg…

Deze zomer gaan we samen naar de onderwater wereld op kamp! Diep in de zee! We gaan er dansen, zingen, springen, spelen, lekker eten, genieten van een kampvuur en nog zoveel meer. Het kamp zal weer onvergetelijk worden.

Algemene informatie

Vertrek

We verwachten de Delta’s, Bèta’s en de Alfa’s op 12 juli 2019 op de parking aan de kerk. Het uur zal later nog meegedeeld worden. Wie niet verkleed is in het thema, kan helaas niet mee. Ook je KLJ-sjaaltje is verplicht!

Op de parking verzamelt de leiding:
– Eventuele medicatie (in apart zakje + papier met extra uitleg!)
– Identiteitskaart/ Kids-ID (verplicht!)
– Ondertekende afsprakenstrook

Op onze site, in je mailbox en op de Facebook-pagina vindt u een medisch fiche om online in te vullen. Iedereen vult deze in! Ook als er niets speciaal te melden is. Deze moet online binnen zijn voor vrijdag 5 juli 2019.

De Kappa’s worden op 14 juli 2019 verwacht om 14 uur, op de kampplaats zelf. Wij raden alle ouders aan om te carpoolen. De ouders geven de medische fiche, kids-ID, de ondertekende afsprakenstrook en eventuele medicatie af aan de leiding bij aankomst.

Bagage

De bagage zal dit jaar NIET op voorhand verzameld worden. We vragen wel aan de alfa’s om hun fiets binnen te brengen op woensdag 10 juli om 16u. Voorzie zeker een goed slot, lichten en een helm.

! Probeer alles in één zak te steken. De bus is niet oneindig groot.
! We vragen om NIET op de parking te parkeren om zo het vertrek vlot te laten verlopen.

Terugkeer naar huis

Dit jaar organiseren wij op de laatste namiddag van het kamp een familienamiddag. Alle (groot)ouders, broers, zussen en andere familie zijn uitgenodigd om hier aan deel te nemen. Het is een namiddag vol leuke spelletjes en activiteiten. Iedereen is welkom op 21 juli 2019 om 14u. Inschrijven is verplicht! Nadien beginnen we aan het free podium.
Iedereen kan hier een act doen. Hou jullie dus zeker niet in! Rond 17u30 beginnen wij aan de barbecue. Net zoals vorig jaar is iedereen welkom om mee aan tafel te schuiven. Aangezien wij het vlees op voorhand moeten bestellen, moet u hiervoor ook inschrijven.

Hoe kan je inschrijven?
Inschrijven gebeurt via het volgende e-mailadres: bbq@kljwambeek.be. Je stuurt het juiste aantal personen door, vermeld ook goed waarvoor (*) je inschrijft! Nadien betaal je het juiste bedrag op de rekening van de KLJ. Dit voor maandag 1 juli 2019. Leden eten en spelen sowieso mee dus daarvoor dient er NIET ingeschreven te worden.

(*) Dit zijn de verschillend mogelijkheden, vermeld je keuze zeker in je mail:
1. Inschrijven voor de famillienamiddag + BBQ = €10/persoon
2. Inschrijven voor alleen de familienamiddag = € 2/persoon
3. Inschrijven voor alleen de BBQ= €8/persoon
We zijn er ons van bewust dat niet alle ouders zich kunnen vrijmaken. Voor deze ouders bieden wij de optie om hun kinderen op te halen tussen 18u00 en 19u30.


BELANGRIJK:
• Er zijn geen huisdieren toegelaten op het terrein. Daarom vragen we ook om deze thuis te laten.
• Niet ingeschreven = niet deelnemen.

Praktische informatie

Onze kampplaats is net als de vorige jaren niet uitgerust met bedden. Daarom moeten jullie zelf een veldbedje meenemen. GEEN lucht- of gewone matrassen en geen lage bedjes. Dit om praktische redenen. De KLJ heeft geen reservebedden!
Op onze kampplaats heb je geen zakgeld nodig. Een beetje zakgeld voor tijdens de uitstap is wel toegestaan. Wij stellen voor om tussen de €10 en €15 mee te geven.
Ook dit jaar bieden wij postkaarten en postzegels aan. Voor één kaart en één postzegel vragen wij €1. Geef de adressen mee aan je kinderen op kamp. Zo krijgen jullie misschien wel een brief toegestuurd.

Inschrijving

  • Alle leden die vertrekken op 12 juli 2019 betalen €150
  • De leden die toekomen op 14 juli 2019 betalen €110

De deelname van uw kind(eren) is pas bevestigd van zodra u het geld overschrijft op het rekeningnummer BE02 7340 2387 4840 met de vermelding:
Voor 1 lid: KLJ KAMP NAAM VOORNAAM
Voor families: KLJ KAMP NAAM VOORNAAM, VOORNAAM, …
Inschrijven kan vanaf zaterdag 11 mei 2019 12u, dit tot en met zaterdag 25 mei 12u.
Net zoals bij het weekend zullen jullie een link van een onlineformulier in jullie mailbox krijgen. Deze zal ook op de site en op de Facebook-pagina te vinden zijn.
BELANGRIJK: Uitzonderingen van (later) brengen en (vroeger) halen kunnen gemaakt worden, maar dit moet tijdig besproken worden met de leiding. Liefst al bij de inschrijving. Indien dit niet mogelijk is dan wel zo snel mogelijk. Hoewel we verwachten dat er plaats voor iedereen is, geven we bij plaatstekort voorrang aan kinderen die het hele kamp meekunnen.

Stappenplan:
1. Inschrijven via de onlinelink
2. Het juiste bedrag overschrijven
3. Je krijgt een bevestiging via mail
4. Medische fiche online invullen

Een jeugdkamp is fiscaal aftrekbaar. Voor kinderen onder de 12 jaar kan je een kamp inbrengen als vermindering op belastbaar inkomen. Hiervoor moeten jullie beschikken over een bewijs van deelname. Voor meer informatie kan je terecht op www.klj.be of bij de leiding.

Fiscaal Attest
Fiscaal Attest
fiscaal-attest-KLJ.pdf
Version: 1.0
185 KB
223 Downloads
Details

Wij vragen om de attesten van de mutualiteit of fiscale attesten niet mee te
brengen op de laatste dag van kamp, want deze zaken gaan verloren. Wij vragen om deze de allereerste KLJ-zondag van het nieuwe werkjaar mee te brengen of deze in de brievenbus van de hoofdleiding te steken (vraag gerust naar het adres.)

Bijkomende informatie wat betreft dagindeling, checklist, speciale activiteiten, … vind je in het kampboekje dat via de leiding te verkrijgen is vanaf april 2019.

Tot dan!