Kamp

Al sinds 2008 gaat KLJ Wambeek op zomerkamp! Klik snel op onderstaande jaren en keer terug in de tijd. Je vindt er een groepsfoto en de kampplaats terug.

Jaar 1Jaar 2Jaar 3Jaar 4Jaar 5Jaar 6Jaar 7Jaar 8Jaar 9Jaar 10Jaar 11Jaar 12Jaar 13Jaar 14...

Kamp 2009 – Strijtem

Oeps, er is geen foto terug te vinden van dit kamp. Onze excuses!

Kamp 2010 – Sint-Genesius-Rode

Oeps, er is geen foto terug te vinden van dit kamp. Onze excuses!

Kamp 2011 – 

Oeps, er is geen foto terug te vinden van dit kamp. Onze excuses!

Kamp 2012 – Zutendaal


Kamp 2013 – Zonnebeke


Kamp 2014 – Nijlen


Kamp 2015 – Dadizele

Kamp 2016 – Sint-Niklaas

Kamp 2017 – Koksijde

Kamp 2018 – Laakdal

Kamp 2019 – Riemst

 

Kamp 2020

Een klein beetje uitleg…

Doe die skipakken, wandelschoenen en lederhosen al maar aan want wij gaan deze zomer naar KLJ-Tirol. We gaan kennis maken met de bergen en de dallen, met de natuur en de plaatselijke activiteiten zowel in een zomers als een winters jasje. Dus begin alvast met een leuke outfit te zoeken want wie niet verkleed is in het thema, kan helaas niet mee.

Algemene informatie

Aankomst en vertrek

Dit jaar werken we met twee bubbels. Dit wil zeggen:
De Alfa’s, Omega’s en Bèta’s worden vrijdag 10 juli ’20 tussen 19u en 20u verwacht op de kampplaats en vertrekken woensdag 15 juli ’20 tussen 19u en 20u
(= bubbel 1).
De Delta’s en Kappa’s worden donderdag 16 juli ’20 tussen 9u en 10u verwacht op de kampplaats en vertrekken maandag 20 juli ’20 tussen 19u en 20u
(= bubbel 2).

Wij raden aan om de carpoolen! Leden van bubbel 1 (+12) dienen wel een mondmasker te dragen in de auto indien ze meerijden met een andere ouder/gezin. Bij het vertrek thuis, dan stuur je een sms naar het nummer: 0476 26 35 20. Met daarin de namen van de kinderen die in de auto zitten. Respecteer de opgegeven uren!

Adres kampplaats:
Oostmalsebaan 44 
2275 Wechelderzande

Bij aankomst verzamelt de leiding in enveloppe:
– Identiteitskaart/ Kids-ID (niet de SIS-kaart!)
 – Eventueel doktersattest.*
De volgende zaken niet je aan de buitenkant van de enveloppe:
– Medische fiche (! moet op papier.)
– Ondertekende afsprakenstro(o)k(en)

Op onze site (onderaan deze pagina), in je mailbox en op de Facebook-pagina vindt u een medisch fiche om af te printen. Iedereen vult deze in! Ook als er niets speciaal te melden is. Geen medische fiche = geen kamp.

*Kinderen en jongeren met een (chronische) ziekte of met een risicoprofiel kunnen deelnemen aan het kamp als ze daarvoor een huisarts hebben geraadpleegd en bijgevolg een doktersattest kunnen voorleggen. = Verplicht!

Praktische informatie

Dit jaar zullen we geen uitzonderingen maken in afwijkende aanwezigheden. Omwille van de huidige situatie en de extra maatregelen die wij moeten treffen. Afwijkende aanwezigheden bemoeilijken dit hele proces. Dat wil dan ook zeggen dat er niemand vroeger gehaald kan worden of later afgezet kan worden. Je gaat de hele periode die voor jou van toepassing is mee.

Onze kampplaats is net als de vorige jaren niet uitgerust met bedden. Daarom moeten jullie zelf een veldbedje meenemen. GEEN lucht- of gewone matrassen en geen lage bedjes. Dit om praktische redenen. De KLJ heeft geen reservebedden!

Tijdens dit speciale kamp zullen we geen post ontvangen. Alternatieve manieren om een briefje “te sturen” zijn:
-Brieven meegeven in de valies, hier kan dan bijvoorbeeld een datum op staan wanneer het kind de brief mag openen.
-Digitaal een brief sturen. Je kan via briefopkamp@kljwambeek.be een digitale brief sturen. Zet in het onderwerp van de mail de naam van het lid en de groep. De leiding zal de brieven op een vast moment in de dag aan de leden tonen.

We organiseren geen familienamiddag op de laatste namiddag van het kamp.

Inschrijving

  • Leden van bubbel 1 betalen €100
  • Leden van bubbel 2 betalen €95

Voor 1 lid: KLJ KAMP NAAM VOORNAAM Voor families: KLJ KAMP NAAM VOORNAAM, VOORNAAM, …
Dit is in verhouding met het aantal dagen een beetje duurder dan andere jaren. Maar wij moeten een aantal zaken aankopen om de hygiëne en veiligheid van uw kinderen te kunnen waarborgen. (Zoals rubber handschoenen, wegwerp handdoeken, alcoholgel, ontsmettingsproducten, zeep, zakdoekjes, pedaalemmers,…) Alsook de jaarlijkse inkomsten zijn wat minder door de hele crisis. (Geen eetfestijn.) De deelname van uw kind(eren) is pas bevestigd van zodra u het geld overschrijft op het rekeningnummer BE02 7340 2387 4840 met de vermelding: Inschrijven kan vanaf ZATERDAG 30 MEI 12U tot en met ZATERDAG 6 JUNI 12U.

Jullie zullen een link van een onlineformulier in jullie mailbox krijgen. Deze is ook hier op de site terug te vinden onderaan deze pagina.

Stappenplan:
1. Inschrijven via de onlinelink
2. Het juiste bedrag overschrijven
3. Je krijgt een bevestiging via mail

Een jeugdkamp is fiscaal aftrekbaar. Voor kinderen onder de 12 jaar kan je een kamp inbrengen als vermindering op belastbaar inkomen. Hiervoor moeten jullie beschikken over een bewijs van deelname. Voor meer informatie kan je terecht op www.klj.be of bij de leiding.

Wij vragen om de attesten van de mutualiteit of fiscale attesten niet mee te
brengen op de laatste dag van kamp, want deze zaken gaan verloren. Wij vragen om deze de allereerste KLJ-zondag van het nieuwe werkjaar mee te brengen of deze in de brievenbus van de hoofdleiding te steken (vraag gerust naar het adres.)

Bijkomende informatie wat betreft dagindeling, checklist, speciale activiteiten, … vind je in het kampboekje.

PDF kampboekje:
KAMPBOEKJE-2020

PDF medische fiche:
Medische-fiche 2020

Inschrijvingslink:
 https://docs.google.com/forms/d/1uuE_PhMQubybr7n2opQIJt7VrG83e2K46VOcnGQgKmo/edit?fbclid=IwAR0BbaQ4g8VBmgEkX0Me6M4QdARM63c7KXPPDfO5s_To9-eiHCudKJ7lx6E

Tot dan!