Zwerfvuildag 2019

0

Beste ouders,

Je komt er iedere dag mee in contact: een plastic zakje langs de berm, een sigaret op de stoep. Elk jaar kost zwerfvuil enorm veel geld. Maar dit is niet de enige zorg! Het afval breekt traag af in de natuur en kan giftig en schadelijk zijn voor vele dieren. Daarnaast zorgt dit vuil voor ergernissen bij de mens.

Om die reden organiseert de milieudienst van Ternat een campagne rond sluikstorten. Jeugdbewegingen worden betrokken om zo ook een duurzame visie te creëren bij de jongsten van de samenleving. Ook wij maken onze leden bewust van de afvalproblematiek!

Op zondag 24 maart 2019 neemt KLJ Wambeek deel! De leden worden om 14u verwacht aan de lokalen. We trekken met z’n allen de straat op en zorgen ervoor dat al het zwerfafval in een vuilniszak terecht komt. Aan het gemeentehuis van Ternat zal er een slotevenement plaatsvinden waar ook wij zijn uitgenodigd. Na wat randanimatie en een hapje/drankje, kan je je kind opnieuw ophalen aan het sportcentrum van Ternat, om 17u. We hopen alvast op een mooie opkomst.

Groetjes,

KLJ Wambeek crew

Comments are closed.

X