Herinnering: Door in te schrijven als KLJ-lid ga je akkoord met onderstaande regels rond betalingen van KLJ Wambeek

0

Indien er bij een inschrijving voor het werkjaar of een speciale activiteit (kamp/weekend) een betaling moet worden uitgevoerd, dan dient dit tijdig te gebeuren. Er zal telkens duidelijk een einddatum vermeld worden, die men moet naleven. Wanneer deze datum voorbij is, wordt er een extra kost aangerekend. De kost zal 10% van het inschrijvingsgeld bedragen. Voor evenementen als weekend of kamp is het niet mogelijk om op het laatste nippertje af te zeggen. Indien je minder dan 2 weken voor de datum van het evenement, laat weten dat je er niet bij zal zijn, dan worden de reeds gemaakte kosten aan jou doorgerekend. Administratie, verzekering, aankopen, onderdak en dergelijke komen neer op 60% van het inschrijvingsgeld. Je krijgt dus een deel van de betaling teruggestort op je rekening. Tenzij je de betaling te laat uitvoerde, dan betaal je de 10% extra, zoals reeds vermeld en storten we dus maar 30% terug. Het zou ook mogelijk kunnen zijn dat je nog steeds niet had betaald en afzegt. Dan wordt van jou verwacht om 70% van het totaalbedrag door te storten. Deze maatregelen zullen wel degelijk worden toegepast. Zorg er dus voor dat je tijdig betaalt.

Comments are closed.

X