Jaarthema 2019-2020

0

Back to basics
Met dit jaarthema gaan we terug naar de basis, terug naar dat waarop iets steunt, terug naar daar waar het begint en verder naar een wereld waar KLJ’ers naartoe willen.

De basis waarop we steunen
Terug naar de basis, terug naar dat waarop iets steunt. Als KLJ’ers steunen we op veel: op mekaar, op de duizenden simpele en leuke spelletjes die we spelen, op samen gezellig rond een kampvuur zitten of ons uitleven in een uitdagend bosspel.

 

De basis waar het begint
Terug naar de basis, terug naar daar waar het begint. Net zoals meer dan 90 jaar geleden genieten KLJ’ers ook vandaag van samenkomen, samen spelen en samen groeien in en als groep. KLJ’ers vertrekken in hun dorp, trekken hun stoute schoenen aan en gaan op avontuur ver daarbuiten. 

 

De basis waar we naartoe willen
Terug naar de basis, en van daaruit verder naar een wereld waar KLJ’ers naartoe willen. Een wereld waar het niet gaat over wie de duurste kledij of de mooiste spullen heeft of wie het populairst is op sociale media. Een wereld waar we samen onze handen en knieën vuil durven maken. Een wereld waarin KLJ’ers onvergetelijke herinneringen en vrienden voor de rest van hun leven maken. Een wereld waar zoveel verschillende KLJ’ers allemaal samen mee KLJ maken. Een wereld waar KLJ de basis is voor een onvergetelijke jeugd. 

KLJ nationaal

Comments are closed.

X