De roetpieten komen langs!

0

Beste ouders en leden

Zoals jullie wellicht al vernomen hebben, houdt de corona-uitbraak ook dit jaar Sinterklaas niet tegen om pakjes uit te delen. Door zijn leeftijd of ouderdom en dus het hogere risico om besmet te geraken, zal hij dit jaar niet zelf aanwezig zijn op de KLJ. Maar geen zorgen, hij heeft ervoor gezorgd dat jullie toch een pakje krijgen. Zaterdag 5 december zullen 2 roetpieten jullie met open armen ontvangen (wel met mondmasker en 1,5 meter afstand 😉 ).
In tegenstelling tot andere jaren zal er dit jaar geen activiteit ter plaatse georganiseerd worden. Een vervangende digitale opdracht wordt zaterdag 28 november online geplaatst in de facebookgroep alsook  verzonden via mail. Wij kunnen voorlopig enkel verklappen dat Sinterklaas ons verteld heeft dat jullie een ‘roetpieten diploma’ kunnen behalen. Klinkt alvast spannend! Meer info hierover volgt later.

Om samenscholingen te vermijden werken wij met inschrijvingen. Hoe ga je te werk? Vul onderstaande link in en wij geven het door aan de roetpieten zodat jullie zeker ook iets lekkers in ontvangst kunnen nemen. De inschrijvingen lopen tot woensdag 25 november, wees er dus op tijd bij!
We willen jullie er graag nog eens aan herinneren dat alle ouders en leden ouder dan 12 jaar een mondmasker moeten dragen en dat de nodige afstand moet gerespecteerd worden.

Wanneer? Zaterdag 5 december vanaf 13 uur (afhankelijk van je inschrijving)
Waar? Langestraat 4, 1741 Wambeek
Voor wie? Enkel voor leden
Hoe inschrijven? via volgende link:
https://docs.google.com/forms/d/1-C9zq0d1iwhW2qXbp6_oO1FKE3fi2ifaDMLLIWmf1MM/
Deadline voor inschrijving? Woensdag 25 november

Hopelijk zijn jullie allemaal braaf geweest!
Tot snel

KLJ Wambeek crew

Comments are closed.

X