Informatie KLJ ledenweekend 24-25 april 2021

0

Informatie ledenweekend 2021

Ook dit jaar organiseren we een ledenweekend vol spelletjes en activiteiten! Dit zal omwille van de huidige maatregelen doorgaan zonder overnachting op zaterdag 24 april en zondag 25 april aan onze lokalen in Wambeek. Zowel zaterdag als zondag starten de activiteiten om 9 uur en eindigen de activiteiten om 18 uur. Wie zich inschrijft voor het ledenweekend is beide dagen aanwezig (hierop worden geen uitzonderingen gegeven). Gezien de huidige omstandigheden vragen we om gedurende de week voor het ledenweekend niet deel te nemen aan andere hobby’s. 

De prijs van het weekend is €5. Hierin zit het volgende inbegrepen: drankjes, vieruurtjes, verzekering, materiaal en het goed humeur van de leiding! Via onderstaand stappenplan kunnen jullie jullie kapoen(en) vanaf dinsdag 23 maart 17u inschrijven voor het weekend. We hopen dat zoveel mogelijk van jullie erbij kunnen zijn!!! (indien er moeilijkheden zijn met het betalen van deze prijs mag er contact opgenomen worden met onze kassier Marthe op het telefoonnummer 0471673382)

Stappenplan inschrijving

STAP 1: Je vult het online formulier in per kind (hiervan krijg je een bevestiging). Joepie je bent ingeschreven!!!! De link naar het online formulier https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdHvTc5duDmvIqjO9Hy5gDd3HuXKbZ0WL35OTDQIKfphELdQA/viewform 

STAP 2: Je stort het bedrag OP 19 of 20 april met vermelding van ‘naam en weekend 2021’ op het volgende rekeningnummer: BE 02 7340 2387 4840. (Omwille van de corona-maatregelen kan het weekend geannuleerd worden. Gelieve daarom pas OP 19 of 20 april te betalen. We laten zo snel mogelijk weten indien het weekend wordt afgeschaft via mail, op de site en op facebook.)

Afspraken

 1. We vragen om bij het afzetten of ophalen van je kapoenen dezelfde regels te hanteren als bij een gewone activiteit en op tijd te komen. Dit omdat we zo snel mogelijk aan ons weekend willen beginnen. 
 2. Tijdens de activiteit wordt er niet weggegaan voor andere activiteiten. 
 3. Elk lid mag deelnemen aan het ledenweekend behalve als hij/zij …
  • … ziek is of ziektesymptomen had in de 3 dagen voor de activiteit.
  • … in contact is gekomen met een besmet persoon. Het lid mag dan 10 dagen (gerekend vanaf het laatste contact met de corona patiënt) niet deelnemen aan een activiteit.
  • … nog andere hobby’s heeft gedaan in dezelfde week.
 4. Indien er bepaalde zaken zijn die de leiding moet weten (zoals allergieën, medicatie, opmerkingen,…) gelieve ons deze dan door te mailen voor 24 april.
 5. Het afzeggen van de inschrijving kan via mail. Gelieve om het zo snel mogelijk te laten weten wanneer er een risico is op een corona besmetting. 

Wat breng je mee in je rugzak?

 • Sjaaltje!!!
 • Een lunchpakket (voor in de middag)
 • Een drinkbus met water
 • Eén of meerdere mondmaskers 

Hou rekening met de weersvoorspellingen!!! Omwille van de huidige Corona Maatregelen is het niet toegestaan om binnen te spelen. De leden kunnen vuil en nat worden tijdens de activiteiten.

 

Comments are closed.

X