Verkoop KLJ Mondmaskers

0

Wij, het Klj Wambeek team,  hebben besloten mondmaskers te verkopen met als doel om geld in te zamelen voor onze lokalen. De mondmaskers kosten 6 euro per stuk en zijn van zeer goede kwaliteit. Er zijn zowel kinder- als volwassenmaten. Op het mondmasker staat “stralende ogen en een lachende mond” dat verwijst naar een zin uit ons Klj-lied. Hieronder vinden jullie de link naar het bestelformulier waarin ook een foto van het mondmasker staat.

https://docs.google.com/forms/d/1T7OkTJK79wuq4OQ2OjI8AWm_2-hVWatRbtW7CYYytV8/edit

Wij kunnen de extra centjes voor ons lokaal zeker gebruiken dus neem zeker eens een kijkje in het bestelformulier.
De mondmaskers kunnen besteld worden tot en met 14 April.
Na 14 April word je dan gecontacteerd om uit te leggen waar je dan kan betalen en de mondmaskers kan ophalen.

Bedankt!

Comments are closed.

X