Hoe gaat de startdag in z’n werk?

0

Beste KLJ’er(s) en ouder(s),

Het is eindelijk zover, de startdag van KLJ Wambeek komt eraan! Binnen enkele dagen kan je onze banner zien hangen, een flyer in de bus verwachten of een KLJ-broodzak bij de bakker krijgen!

Wanneer? zondag 18 september, 13u30 -17u
Waar? Langestraat 4, 1741 Wambeek (lagere school)

Met deze tekst willen we jullie even op de hoogte brengen van de aanpak dit werkjaar. Op de startdag zal je bij aankomst moeten aanschuiven in een rij.

Je komt bij een tafel terecht. Daar noteren we een aantal gegevens over de kind(eren), nl. voornaam, familienaam, gsm-nummer van ouder(s). Het kan handig zijn om deze thuis al op een papiertje te schrijven en klaar te houden. De kinderen krijgen hier ook een groep toegewezen (kleur). Je betaalt €1 per kind voor een koekje en een drankje, gelieve gepast geld mee te brengen.

De kinderen komen vervolgens via de schoolpoort naar binnen, de ouders betreden het terrein niet. Om 14u start het spel. Je komt er te weten wie je nieuwe leiding is en maakt snel nieuwe vriendjes.

Na de activiteit is er op de website een infoboekje te verkrijgen. Er is dan ook de mogelijkheid om ons uniform te bestellen én op zoek te gaan naar verloren voorwerpen van op kamp. Op een tafel zullen een aantal pasmodellen van ons uniform te zien zijn om beter te kunnen inschatten welke maat je nodig hebt. Bestellen kan online via onze website en de betaling gebeurt later cash bij ontvangst van de bestelling. Sjaaltjes kunnen wel ter plaatse worden aangekocht, neem hiervoor het gepaste bedrag mee (€5).

Je kan je kind(eren) nu al inschrijven via de procedure op de website. Als je dit reeds doet, kan je bij de startdag de tafel sneller voorbijgaan. Je hoeft daar namelijk geen gegevens meer achter te laten.

https://www.kljwambeek.be/over-ons/inschrijven/

Indien je andere vragen of bedenkingen hebt, hou deze dan bij tot op het einde van de rij. Daar zal de hoofdleiding klaarstaan om al jouw vragen te beantwoorden.

Het wordt ongetwijfeld een onvergetelijke dag voor jouw kind(eren).

Wij kijken er alvast naar uit om iedereen terug te zien en om er een fantastisch jaar van te maken! Tot zondag!

KLJ Wambeek crew

Comments are closed.

X