Kalender jan-dec

0

Beste ouders en leden,

Op deze data zal er wel nog KLJ-activiteit zijn de komende 2 maanden:

• zondag 19/12
• zondag 16/01
• zondag 30/01

Dit betekent dat de activiteiten op 12/12, 09/01 en 23/01 niet doorgaan, waarvoor alvast onze excuses. (Door de coronatoestand en leidingstekort in de examenperiode vallen er een aantal zondagen weg uit onze kalender. Iedereen verdient trouwens ook wat extra rust.)

Op onze activiteiten zijn volgende maatregelen van toepassing:
• Binnenactiviteiten zijn verboden, buitenactiviteiten zijn wel nog toegestaan. Zorg dus steeds voor warme kledij en eventueel een regenjasje.
• Al wie eventjes in het KLJ-lokaal moet zijn (bijvoorbeeld om naar het toilet te gaan) en 6 jaar of ouder is, moet binnen een mondmasker dragen. Alle kinderen hebben wekelijks een eigen mondmasker mee. 

Vanaf februari is er opnieuw wekelijks een activiteit, behalve op de eerste zondag van de maand. Welke maatregelen er dan gelden, wordt tijdig gecommuniceerd. We hopen alvast om jullie snel terug te zien. Hou het veilig!

Groetjes,
KLJ Wambeek crew

Comments are closed.

X