oktober, 2020

zaterdag03okt11:0016:00Carwash 2020Laat je auto blinken!11:00 - 16:00 KerkpleinGroep:Alle Groepen

Activiteit details

Beste inwoners van wambeek en omstreken,

Op zaterdag 3 oktober vindt ons jaarlijks evenement plaats! Het kerkplein van Wambeek wordt opnieuw omgetoverd tot onze eigen KLJ-Carwash. Uiteraard zal deze om de huidige omstandigheden iets anders verlopen dan andere jaren. Wij zorgen dit jaar namelijk voor een drive-in editie (zie hieronder). Niet alleen jouw auto wordt gepoetst, maar jouw vrije gift vult ook ons spaarpotje voor spetterende activiteiten! Ook hapjes en drankjes zullen aanwezig zijn voor tijdens het wachten.
Je komt toch? Tot dan!
KLJ Wambeek crew

Praktische info over onze drive-in:
Helemaal rechts van de parking kan je onze drive-in binnenrijden. Hier zal iemand van de leiding jou verwelkomen en een briefje geven. Op dit briefje kan je aanduiden of je al dan niet iets wilt drinken of eten en wat. Vervolgens rijd je door tot aan de volgende post. Daar geef je jouw briefje af en kan je jouw bestelling in ontvangst nemen. Aan deze post kan je ook meteen betalen en jouw vrije gift afgeven. Nadien rijd je verder naar de aan jou toegewezen rij en wacht je daar tot je wasbeurt. Eenmaal jouw auto helemaal spik en span gewassen is, kan je de parking verlaten langs de Pol de Montstraat. En dan zien we je graag volgend jaar terug!

Het is uiteraard de bedoeling dat je gedurende de hele drive-in in je auto blijft zitten en dat je een mondmasker draagt van zodra er contact met de leiding plaatsvindt!

 

 

Tijd

(Zaterdag) 11:00 - 16:00

Plaats

Kerkplein

Pol de Montstraat 9 1741 Wambeek

Vieruurtje

Foods and Drinks zijn te verkrijgen

Benodigdheden

  • een vuile auto

Activiteit georganiseerd door

KLJ Wambeek

Comments are closed.

X