oktober, 2020

vrijdag30oktHele dag.zondag01novPompoenenjacht(Hele dag.) Groep:Alle Groepen

Activiteit details

De overheid heeft beslist dat er omwille van de corona-problematiek geen activiteiten meer mogelijk zijn voor kinderen ouder dan 12 jaar. Deze maatregel geldt minstens tot 13 december.

Daarnaast voegde gemeente Ternat toe dat ook voor -12 geen jeugdactiviteiten mogen georganiseerd worden. Hoelang de gemeente dit verbod oplegt is niet duidelijk. We houden alle maatregelen in de gaten en contacteren jullie zo snel mogelijk wanneer we weer veilig kunnen samenkomen.

Om de verveling tegen te gaan, voorzien we in tussentijd wekelijks online-activiteiten. De spelletjes zullen op onze fb-groep geplaatst worden. Vraag dus snel je lidmaatschap aan bij ‘KLJ Wambeek Privé‘. Voor de mensen die geen facebook hebben: het volstaat om een mailtje te sturen naar contact@kljwambeek.be . Dan zorgen we ervoor dat ook jij wekelijks in jouw mailbox activiteiten ontvangt.

Beste ouders en leden,

Met veel spijt kan de Halloweenactiviteit die we gepland hadden niet doorgaan, maar niet getreurd want wij voorzien een Coronaproof alternatief.

Wat is het idee? We organiseren een leuke pompoenenwandeling die kan gemaakt worden op zaterdag en zondag. Hiervoor hebben we jullie hulp nodig!! Wat kunnen jullie doen?

  • Stap 1: We vragen aan jullie om een pompoen griezelig te versieren en aan de deur te zetten tegen zaterdagnamiddag.
  • Stap 2: Stuur naar ons je adres door via mail (tegen vrijdag avond). Zo kunnen wij op de kaart van Wambeek aanduiden waar de griezelige pompoenen zich bevinden en kunnen alle wandelaars genieten van jullie meesterwerken.
  • Stap 3: Op zaterdag ochtend ontvang je van ons een kaart waar een wandelroute op staat aangeduid. Je kan nu wanneer je wilt aan je wandeling beginnen en de griezelige pompoenen gaan spotten!

We hebben er alvast griezelig veel zin in!!

 

 

Tijd

Oktober 30 (Vrijdag) - November 1 (Zondag)

Comments are closed.

X