november, 2020

woensdag04novHele dag.vrijdag13De grote leeftijdsbattle(Hele dag.) Groep:Alle Groepen

Activiteit details

De overheid heeft beslist dat er omwille van de corona-problematiek geen activiteiten meer mogelijk zijn voor kinderen ouder dan 12 jaar. Deze maatregel geldt minstens tot 13 december.

Daarnaast voegde gemeente Ternat toe dat ook voor -12 geen jeugdactiviteiten mogen georganiseerd worden. Hoelang de gemeente dit verbod oplegt is niet duidelijk. We houden alle maatregelen in de gaten en contacteren jullie zo snel mogelijk wanneer we weer veilig kunnen samenkomen.

Om de verveling tegen te gaan, voorzien we in tussentijd wekelijks online-activiteiten. De spelletjes zullen op onze fb-groep geplaatst worden. Vraag dus snel je lidmaatschap aan bij ‘KLJ Wambeek Privé‘. Voor de mensen die geen facebook hebben: het volstaat om een mailtje te sturen naar contact@kljwambeek.be . Dan zorgen we ervoor dat ook jij wekelijks in jouw mailbox activiteiten ontvangt.

Beste leden

Vandaag werden we opgebeld door Sinterklaas. Hij had gehoord dat de kindjes zich tijdens deze lange vakantie af en toe wat verveelden. De Sint vroeg ons of we niet iets extra konden doen voor jullie. In ruil daarvoor zou hij er zeker voor zorgen dat onze snoeppakketjes ook dit jaar aankomen.

Daarom organiseert KLJ Wambeek de Grote Leeftijdsbattle! Vanaf woensdag 4/11 komt er om de 2 dagen een nieuwe opdrachtenlijst online. Je probeert thuis zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren. Per opdracht verdien je een punt voor jouw groep (kappa, delta, bèta, omega, alfa). Natuurlijk bewijs je elke opdracht met een foto of een filmpje. De bewijzen hebben we het liefst als comment onder onze fb-post. Vermeld in deze comment ook de groep waarvoor je speelt. Jullie hebben tijd tot vrijdag 13/11 (20u00) om zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren. Want op zaterdag komt de Sint namelijk al in België aan. Misschien steekt hij een snoepje meer in het zakje van de winnende leeftijd?

Hou dus zeker de fb-groep ‘KLJ Wambeek Privé’ in de gaten. Als je hier nog geen lid van bent, stuur dan snel een verzoek.
Voor mensen die geen Facebook hebben: het volstaat om te antwoorden op deze e-mail. Dan houden we je in de toekomst altijd op de hoogte van nieuwe online-activiteiten en kan je jouw foto’s en video’s ook via mail aan ons bezorgen.

We hopen op wat enthousiasme, veel plezier alvast!

Groetjes
KLJ Wambeek crew

Tijd

november 4 (Woensdag) - 13 (Vrijdag)

Comments are closed.

X