november, 2020

zaterdag21novHele dag.zondag22Selfiespel(Hele dag.) Groep:Alle Groepen

Activiteit details

De overheid heeft beslist dat er omwille van de corona-problematiek geen activiteiten meer mogelijk zijn voor kinderen ouder dan 12 jaar. Deze maatregel geldt minstens tot 13 december.

Daarnaast voegde gemeente Ternat toe dat ook voor -12 geen jeugdactiviteiten mogen georganiseerd worden. Hoelang de gemeente dit verbod oplegt is niet duidelijk. We houden alle maatregelen in de gaten en contacteren jullie zo snel mogelijk wanneer we weer veilig kunnen samenkomen.

Om de verveling tegen te gaan, voorzien we in tussentijd wekelijks online-activiteiten. De spelletjes zullen op onze fb-groep geplaatst worden. Vraag dus snel je lidmaatschap aan bij ‘KLJ Wambeek Privé‘. Voor de mensen die geen facebook hebben: het volstaat om een mailtje te sturen naar contact@kljwambeek.be . Dan zorgen we ervoor dat ook jij wekelijks in jouw mailbox activiteiten ontvangt.

Op zaterdag 21/11 en zondag 22/11 organiseren we het ‘selfie- en plaatsenspel’.
Wat houdt dit nu precies in?
Ons selfie- en plaatsenspel bestaat uit 3 delen. Voor het eerste deel heeft de leiding een aantal grappige selfies/foto’s genomen die jullie zo goed mogelijk moeten proberen nadoen. Onderaan het bericht kan je deze terugvinden. Ze zijn te herkennen aan de naam van de leiding die op de foto vermeld staat. Probeer deze foto’s zo goed mogelijk na te doen! Op maandag delen we per foto mee welke van jullie foto’s het best op de originele lijkt. Het tweede deel houdt in dat je zelf een originele en grappige foto maakt. Wees hiervoor creatief!! Voor het derde deel heb je de foto’s van de plaatsen nodig. Deze plaatsen bevinden zich ergens in Wambeek. Aan jullie om ze te zoeken en de bijhorende foto na te maken. Als er iemand op de foto staat probeer je die pose ook zo goed mogelijk na te doen. Als er niemand op de foto staat mag je zelf op een originele manier poseren.
Wat heb je nodig tijdens de wandeling?
• Mondmasker
• Ontsmettingsgel
• Een fototoestel / gsm
• KLJ uniform (KLJ-sjaaltjes, pul, sokken ) doe maar aan wat je hebt
• Een mooie glimlach
• Goed humeur
Hou het veilig en veel plezier!

Tijd

november 21 (Zaterdag) - 22 (Zondag)

Comments are closed.

X