Inschrijven

media_inschrijvenmedia_inschrijven2Heb je interesse om lid te worden bij KLJ Wambeek? Wacht dan niet om je in te schrijven!

Onze activiteiten gaan altijd door op zondagnamiddag van 14.00 tot 17.00 uur. Behalve op de 1ste zondag van de maand is er geen activiteit. Ook tijdens drukke examenperiodes zal er een aangepast schema zijn. Even de kalender nakijken biedt je zekerheid.

Bij elke KLJ activiteit krijg je een koekje en een drankje. Dit vieruurtje zit inbegrepen in de inschrijvingsprijs.

Indien je nog niet zeker bent of KLJ Wambeek iets voor jou is, dan kan je altijd één KLJ-dag komen proberen. Daarna ben je verplicht om je in te schrijven. Als je niet bent ingeschreven, ben je niet verzekerd! Je krijgt dan ook geen vieruurtje, tenzij je €1,00 cash meebrengt.

Meer informatie over dit werkjaar vind je in het startdagboekje:

Startdagboekje 2022
Startdagboekje 2022
Infoboekje-2022-2023-2.pdf
Version: 1
15.0 MB
74 Downloads
Details

Inschrijven 2022-2023

Indien je kind reeds zeker is en naar de zondagse activiteiten wil komen, start dan zo snel mogelijk met de inschrijvingsprocedure. Wanneer je graag eenmalig wil testen, kan dit ook zonder problemen. Lees onderstaande info in beide gevallen zeer goed!

Het lidgeld:

De prijs voor je oudste of enige kind is € 50. (=A-lid)
Vanaf het 2e kind op éénzelfde adres
betaal je €45. (=B-lid)
Dus als je drie kinderen hebt die naar de KLJ komen, betaal je € 50 + € 45 + € 45 = € 140.

Bij KLJ Wambeek is het ook mogelijk om het inschrijvingsgeld in schijven af te betalen. Spreek hiervoor de leiding aan of stuur een mailtje naar contact@kljwambeek.be . Aarzel zeker niet om je hierover te informeren.

Het inschrijvingsformulier:

Het inschrijvingsformulier kan je tijdig op deze pagina terugvinden. Indien je meerdere kinderen hebt, vul je dit formulier dus ook meerdere keren in!

De link naar het inschrijvingsformulier

De betaling:

De inschrijving van je kind(eren) is pas bevestigd zodra je het bedrag overschrijft op het rekeningnummer BE02 7340 2387 4840 met de vermelding:
Voor 1 lid:       klj inschrijving NAAM VOORNAAM
Voor families: klj inschrijving NAAM VOORNAAM, VOORNAAM, …

Inschrijven kan dit jaar enkel via overschrijving! Uitzonderingen kunnen eventueel gemaakt worden, contacteer hiervoor onze kassier Joshua.

Stappenplan voor de inschrijving:

(dit stappenplan dient voor elk kind herhaald te worden)

  1. Klik hier om het inschrijvingsformulier in te vullen voor elk kind apart. Let erop dat je na het invullen wel degelijk op ‘bevestigen’ duwt.
  2. Bereken het lidgeld van je kind(eren) en betaal dit zo snel mogelijk via overschrijving.
  3. Je kind(eren) zijn ingeschreven van zodra wij beide documenten én een betaalbevestiging van de bank ontvangen hebben! Hou er rekening mee dat die bevestiging enkele dagen op zich kan laten wachten. Je krijgt begin oktober een inschrijvingsmail van ons en kan in de loop van het jaar een lidkaart verwachten.

Bijkomende documenten

Naast het inschrijvingsformulier en de medische fiche zijn er, indien van toepassing, onderstaande attesten. Print deze documenten zelf thuis af en vul ze zo goed mogelijk in. Bezorg ze aan de leiding. Wij proberen de documenten zo snel mogelijk aan te vullen en terug te bezorgen.

Bewijs van deelname aan jeugdinitiatief

Indien u lid bent van de CM, dan hebt u recht op de terugbetaling van het lidgeld. Ben je aangesloten bij een  mutualiteit, dan heb je recht op de terugbetaling van het lidgeld, inschrijvingsgeld of dergelijke. Je dient hiervoor de juiste documenten te vragen in het lokaal kantoor of via de website van je mutualiteit. Print dit document af, vul de gegevens in waar mogelijk en bezorg dit aan de leiding. Wij vullen alles aan en bezorgen je de volledige documenten.

Fiscaal attest

Als uw kind is mee geweest op kamp, dan is dit fiscaal aftrekbaar. Een jeugdkamp kan je voor kinderen onder de 12 jaar inbrengen als vermindering op belastbaar inkomen. Hiervoor moeten jullie beschikken over een bewijs van deelname. Voor meer informatie kan je terecht op www.klj.be. Print dit document af, vul de gegevens in waar mogelijk en bezorg dit aan de leiding. Wij vullen alles aan en bezorgen je de volledige documenten.

De fiscale attesten van kamp 2022 zijn nog niet beschikbaar, vraag er in de loop van het jaar eens naar!

Ook zij waren KLJ’ers…

X