Uniform

klj_sjaal_vector

Natuurlijk niet te vergeten is ons KLJ Wambeek uniform! Dit bestaat uit een rode T-shirt, een gele pull én een KLJ-sjaaltje. Het KLJ-sjaaltje is heel belangrijk en is de enige verplichte aankoop. Iedereen heeft zijn sjaaltje aan bij ons, we maken geen uitzonderingen.

Aangezien onze T-shirts en pulls vrijblijvend zijn, is het KLJ-sjaaltje een belangrijk onderdeel voor het gevoel van samenhorigheid. Het is ook leuker om als één jeugdbeweging onze aanwezigheid duidelijk te maken aan de gemeenschap.

Niet meer en niet minder dan het enige echte KLJ-sjaaltje is het uniform van KLJ.KLJ

Onze T-shirts en pulls zijn eigenlijk het omgekeerde van elkaar. Een gele opvallende pull met rood logo, wordt bij de T-shirt volledig omgedraaid (rode T-shirt met geel logo). Sinds 2018 (onze 10e verjaardag) werd het logo van KLJ Wambeek vernieuwd! We onderscheiden ons zo van de andere afdelingen. Daardoor is het gemakkelijker om de leden terug te vinden bij een uitstap, gewestelijke activiteit of dergelijke. De leiding bezit naast de gele pull ook een zwart model. Dit maakt ons herkenbaar tussen de jongeren.

KLJ nationaal verkoopt sinds kort ook shorts en rokjes die ook bij ons verkrijgbaar zijn. Naast de standaardkledij is het soms mogelijk om een aantal gadgets en accessoires aan te kopen. Hierbij gaat het vooral om sportsokken, zonnebrillen, mutsen, petjes, … .

Je kan het uniform aanschaffen via onze webshop, neem dus snel een kijkje. Ben je niet zeker over de maat? Pasmodellen zullen op elke activiteit aanwezig zijn en zullen ook rechtstreeks kunnen worden aangekocht.

De prijzen voor dit uniform vind je in de onderstaande tabel.

KLJ sjaaltje: 5,00
KLJ T-shirt: 5,00
KLJ pull: 20,00
KLJ short/rok: 35,00
KLJ sokken: 10,00
KLJ muts: 15,00
KLJ zonnebril: 10,00

X