Kalender

Bijna elke zondag staat onze leidingsploeg klaar voor jou en je kinderen! Naar traditie is enkel de eerste zondag van de maand geen KLJ-namiddag. Op deze dag rusten we wat uit en kan het schoolwerk worden ingehaald. De activiteiten gaan per groep door en staan meestal los van elkaar. Er zijn een aantal activiteiten die wel gemeenschappelijk zijn, zoals de speciale dagen, die je onder de kalender terugvindt.

Bekijk hieronder de kalender!

Je kan al onze activiteiten per groep terugvinden op de kalender. Deze wordt wekelijks aangepast. Ook wanneer er niets op de kalender staat en het niet de eerste zondag van de maand is, mag je ervan uitgaan dat de activiteit doorgaat, tenzij expliciet anders vermeld.

Speciale activiteiten

Startdag

De derde zondag van september gaat het nieuwe werkjaar van start. Op deze dag neem je best zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes mee! Zo kan iedereen eens proeven van de geweldige sfeer. Een dag vol plezier en ontspanning! Je komt hier ook meteen te weten wie je leiding wordt. Iedereen krijgt de kans om kennis te maken met de nieuwe gezichten aan de hand van een aantal kleine spelletjes. Aan het eind van de activiteit kunnen ouders en leden nagenieten in het KLJ-café, waar meteen ook de inschrijving zal plaatsvinden.

Halloween

Ook op Halloween voorziet de leiding een spetterende activiteit. Pompoensoep kan hier niet aan ontbreken. Verkleed zijn is de boodschap!

Sinterklaas

Zie ginds komt de stoomboot in Wambeek weer aaaaaan… De sint en zijn pieten komen jaarlijks bij ons langs, maar is iedereen wel braaf geweest?!

Pasen

Op Pasen worden er geen spelletjes gespeeld. Toch nodigen we jullie allen uit op de paaseierenraap van KWB. Meer info volgt tijdig via de activiteitenkalender.

Weekend

Ben je nog niet zeker of het kamp iets voor jou is? Of wil je gewoon plezier maken zonder zorgen? Schrijf je dan in voor ons weekend! We proberen ergens dichtbij een lokaal te strikken en organiseren zo een mini-kamp. Lekker eten en vele spelletjes. Meer info is hier te zien.

Uitstap

Om het jaar in schoonheid af te sluiten trekken we met z’n allen op uitstap. Gewoonlijk gaat de uitstap op een zaterdag door. Dit is meteen de laatste activiteit, want nadien beginnen de examens. Je kan er nog een laatste keer volledig tussenuit, als voorbereiding op het jaarlijkse kamp!

Kamp

Een zomerkamp met alles erop en eraan. Stammendag, uitstap, vuile dag, bbq met ouders, enorm veel activiteiten, een uitgebreid menu en een weekje zonder zorgen. Surf snel naar de pagina ‘kamp’ voor meer info.

Ezelsoor 06/09/2023

Boekenkaftdag: 12u-16u30
CC De Ploter

Startdag 17/09/2023

Activiteit: 13u30 - 17u
Praatcafé: vanaf 17u

Evenementen

Facebook

Carwash 07/10/2023

Vanaf 11u tot 16u

Zin gekregen in KLJ? Schrijf je snel in!

Als je niet zeker bent of twijfelt dat KLJ iets voor jou is, dan mag je altijd een kijkje komen nemen op één van onze activiteiten. Als je tevreden bent en graag nogmaals wil komen, dan ben je wel verplicht om je in te schrijven (wegens verzekering).