Kledij bestellen

Natuurlijk hebben we ook een eigen KLJ Wambeek uniform! Dit bestaat uit een rode T-shirt, een gele pull én een KLJ-sjaaltje. Het KLJ-sjaaltje is heel belangrijk en is de enige verplichte aankoop. Je draagt jouw sjaaltje op elke activiteit met trots!

Aangezien onze T-shirts en pulls vrijblijvend zijn, is het KLJ-sjaaltje een belangrijk onderdeel voor het gevoel van samenhorigheid. Het is ook leuker om als één jeugdbeweging onze aanwezigheid duidelijk te maken aan de gemeenschap.

De T-shirts en pulls zijn eigenlijk het omgekeerde van elkaar. Een gele opvallende pull met rood logo, wordt bij de T-shirt volledig omgedraaid (rode T-shirt met geel logo). Sinds 2018 (onze 10e verjaardag) werd het logo van KLJ Wambeek vernieuwd! We onderscheiden ons zo van de andere afdelingen. Daardoor is het gemakkelijker om de leden terug te vinden bij een uitstap, gewestelijke activiteit of dergelijke. De leiding bezit naast de gele pull ook een zwart model. Dit maakt ons herkenbaar tussen de kinderen.

Sinds kort zijn er ook shorts en rokjes verkrijgbaar. Naast de standaardkledij is het bovendien soms mogelijk om een aantal gadgets en accessoires aan te kopen. Hierbij gaat het vooral om sportsokken, zonnebrillen, mutsen, petjes, … .

Plaats je bestelling via het formulier

Prijslijst

Pull - €25

T-shirt - €10

Sokken - €10

Sjaaltje - €5

Short - €35

Rok - €35

Muts - €15