Over leden

Het draait uiteraard allemaal om de leden! Intussen zijn we de kaap van 100 leden ruim overschreden, en er blijven nieuwe leden bijkomen. Iedereen is welkom!

Groepsverdeling

De leden worden ingedeeld in verschillende groepen. Dit gebeurt op basis van hun leeftijd én hun studiejaar. Door bewust bezig te zijn met de competenties en wensen van verschillende leeftijden, verhogen we de kwaliteit van onze werking. Bij de heroprichting van KLJ Wambeek in 2008, koos de leidingsploeg voor een gemengde afdeling. Jongens en meisjes maken bij ons samen plezier, maar kunnen af en toe toch genieten van een gesplitste activiteit.

Kappa (1ste tot 2de leerjaar)

Ontmoet onze jongste groep, de Kappa's! Hoewel ze de jongsten zijn, zijn ze vastberaden om niet onder te doen voor de oudere groepen. Met hun ongekende enthousiasme weten ze elke zondag de leiding te verrassen en er een waar feest van te maken. De Kappa's zullen tijdens ons kamp maar liefst 7 dagen vol energie en plezier doorgaan, in plaats van de gebruikelijke 10 dagen.

Laura

+32 475 85 35 52

Isaak

Elien

Delta (3de tot 4de leerjaar)

De Delta's vormen een bruisende en ondeugende groep, overladen met enthousiasme! Elke week stralen ze van energie en staan ze volop klaar voor allerlei spelletjes. Als je met de Delta's op pad gaat, zul je je nooit vervelen, want ze zijn altijd in voor een grapje! Net als de andere groepen, genieten de Delta's van een 10-daags kampavontuur!

Mira

+32 471 17 56 90

Cas

Zita

Remco

Bèta (5de tot 6de leerjaar)

De Bèta's vormen een levendige en gezellige groep. Stilte is een zeldzaamheid in hun aanwezigheid, want deze energieke bende staat nooit stil. Ze zijn een leuke groep, en de leiding geniet ervan om hen bezig te zien, zelfs als ze soms ondeugend zijn.

Nicolas

+32 479 04 04 48

Lena

Joni

Lisse

Omega (1ste tot 2de middelbaar)

Ontmoet de Omega's, een bruisende en uitdagingszoekende groep. Deze jongeren vormen een hechte en levendige vriendengroep. Hoewel ze de leiding soms uitdagen, is het altijd een genot om deze grote en enthousiaste bende te begeleiden.

Anna

+32 468 46 17 48

Brend

Arne B.

Cara

Alfa (3de tot 4de middelbaar) 

 Last but not least, laten we onze Alfa's niet vergeten - de oudste in de rij.  Onze Alfa's vormen vaak een kleine, maar uiterst gezellige groep. Ze beleven hun laatste momenten als leden en genieten volop van de zondagse spelletjes. Want voordat je het weet, staan ze zelf als leiding. 

Joshua

+32 479 18 27 73

Nand

Oskar

Vliegende leiding

De Vliegende Leiding: onze redders in nood! Deze fantastische leiding staat altijd paraat op de zondagen als er niet voldoende leiding is.

Mats

Mathias

Nele

Arne M.

Matthias

Dylan

Nienke

Martyna